Opfriscursus

Kennismaken met studeren in het technisch hoger onderwijs? Maar bang dat je te weinig kennis hebt van exacte vakken? Omdat het bijvoorbeeld al weer enige tijd geleden is dat je in de schoolbanken hebt gezeten?

Dan is dit je kans. De Rotterdam Academy geeft in het voorjaar namelijk tien weken lang gratis gecombi­neerde lessen Wiskunde, Natuurkunde en Nederlands. Je kunt je kennis daardoor opfrissen en bijspijkeren. De lessen worden afgesloten met een toets, zodat je precies weet of je kennis voldoende is om aan een technische Ad-opleiding te beginnen, zoals Ad Engineering, Ad Maintenance & Mechanics en Ad Integraal Bouwmanagement. 

Plaats en tijd

De lessen worden gegeven op dinsdagavond of donderdagavond bij de Rotterdam Academy, locatie Museumpark in Rotterdam. De lessen vinden plaats van 18.00 tot 22.00 uur.

 

Kosten

De kosten voor deze cursus zijn € 0,-. Houd er wel rekening mee dat je voor Wiskunde en Natuurkunde een klein bedrag kwijt bent aan lesboeken. Voor Nederlands krijg je een reader.

Data

De lessen vinden plaats van 18.00 tot 22.00 uur op dinsdagavond of donderdagavond.

De lessen starten in de week van 1 april 2019. In de week van 17 juni sluiten we de cursus af met een certificaatuitreiking.

 

Locatie

Museumpark hoogbouw, Rotterdam Academy. De ingang ligt aan het Burgemeester S’Jacobsplein 1, 3015 CA Rotterdam