Maintenance & Mechanics

Docenten van de Associate degree opleiding Maintenance & mechanics noemen hun studenten zelfstandig, betrouwbaar, veelzijdig en creatief. Tijdens deze tweejarige HBO-opleiding specialiseer jij jezelf in de laatste fasen in de Product Life Cycle. Onderhoud aan en aanpassen van machines staat centraal.

Bij Maintenance & Mechanics specialiseer je je in de gebieden energie en onderhoud van werktuigbouwkunde. De opleiding verdiept en verbreedt je (technische) kennis, vergroot je analytische vaardigheden en leert je die kennis en vaardigheden toe te passen in praktijksituaties. Ook communicatie, rapportage en leidinggeven op operationeel niveau komen ruim aan bod. Doordat er steeds meer behoefte is aan gespecialiseerd technisch personeel zijn je kansen op de arbeidsmarkt na het volgen van deze opleiding groot.

Meer informatie over de Associate degree opleiding Maintenance & Mechanics vind je - via een klik op de rode button naast deze tekst - op de website van Hogeschool Rotterdam (waar Rotterdam Academy onderdeel van is).