Wat kan de Business Link voor mij doen?

De Rotterdam Academy Business Link brengt jou in contact met de praktijk. Tijdens je studie kan dat zijn in de vorm van een stageplaats, projectopdracht of afstudeeropdracht. In het stage- en opdrachtenoverzicht lees je hier meer over. Maar ook als alumnus ben je van onschatbare waarde. Na je studie kun je, als specialist uit het werkveld, een blijvende bijdrage leveren aan het opleiden van een nieuwe generatie Ad-studenten.


Ik zoek een project

Je kunt ervoor kiezen om in plaats van het reguliere project een vraagstuk uit de praktijk als opdracht aan te nemen. Zo worden je beroepscompetenties en theorie in de praktijk ontwikkelt en getoetst. Ook is dit een slimme manier om je netwerk op te bouwen. Haal je een voldoende, dan krijg je hiervoor de studiepunten van het reguliere project. Benieuwd welke projecten nog beschikbaar zijn? Kijk dan in het opdrachtenoverzicht.

Ik zoek een stage

Het vinden van een geschikte stageplaats is belangrijk. De Business Link helpt hier graag bij. Er worden regelmatig stageplaatsen aangeboden via BL. In het stageoverzicht vind je voor alle Ad opleidingen stagevacatures (indien beschikbaar). Kijk hier welke organisaties op zoek zijn naar een stagiair(e).

Ik zoek een afstudeeropdracht
Het einde van je studie is in zicht, de afstudeerfase is begonnen. Het kan lastig zijn om een interessante afstudeeropdracht te vinden. Business Link ontvangt regelmatig aanvragen voor afstudeeronderzoeken, deze worden gepubliceerd in het stageoverzicht. Benieuwd welke opdrachten nog open staan? Kijk dan in het stageoverzicht.
Ik ga afstuderen en wil in contact blijven
Je gaat afstuderen! Wil je na je opleiding betrokken blijven? Bijvoorbeeld als specialist uit het werkveld of als externe assesor? Wil je gastpreker worden voor onze nieuwe studenten? Of wil je op de hoogte blijven van de activiteiten die we voor oud-studenten organiseren? Laat dan je contactgegevens achter bij Business Linkrac-bl@hr.nl.
Ik zoek een baan

Ben je bijna klaar met je opleiding, of al afgestudeerd en op zoek naar een baan? Organisaties vragen regelmatig om een vacature onder aandacht te brengen bij onze Ad-studenten en alumni. In de vacaturebank worden bijbanen die te combineren zijn met je studie en banen gepubliceerd. Klik hier voor het complete overzicht.