Wat kan de Business link voor mijn bedrijf betekenen?

Rotterdam Academy Business Link kan op verschillende manieren het bedrijfsleven van dienst zijn. Hebt u een beschikbare stageplaats of bent u op zoek naar studenten voor een project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zoeken we naar de beste match tussen u en onze student(en). 

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar gastdocenten en/of -sprekers. Dit omdat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het onderwijs.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of telefonisch op 010 - 794 6187.

Ik heb een project voor studenten
Tijdens een project gaat een student of een groep studenten aan de slag met een praktijkvraag of praktijkprobleem in opdracht van uw organisatie. Projecten variëren in doorlooptijd alsook inhoudelijk van eenvoudig tot complex en zijn altijd gebaseerd op een real-life vraagstuk.
Ik zoek een stagiair
Stage is de onderwijsperiode waarin studenten de gelegenheid krijgen om in een bedrijf al lerend te werken en onder begeleiding van het bedrijf en de opleiding zich onderdelen van het beroep eigen te maken. Stages kennen een verschil in omvang, variërend van een periode van tien weken tot een half jaar (één of meerdere dagen per week).
Ik heb een interessante afstudeeropdracht
Bij een afstudeeropdracht doet een student onderzoek in de praktijk. Hij laat zien zelfstandig te kunnen functioneren en bij te dragen aan de beroepspraktijk binnen de kaders, eisen en voorwaarden die de praktijk stelt. Gedurende de afstudeeropdracht leert hij zijn vak te beheersen. Afhankelijk van de opleiding die gevolgd wordt kunnen aard, duur en omvang van de opdracht verschillen.
Wij willen u graag als gastspreker
Rotterdam Academy maakt binnen alle Ad opleidingen regelmatig gebruik van gastdocenten. Gastdocenten zijn  externe relaties die één of meerdere lessen verzorgen. Zij vormen een brug naar de beroepspraktijk. Gastdocentschap kan onderdeel uitmaken van een structureel samenwerkingsverband of kan in het kader van een bepaald vak eenmalig zijn. 
Wij willen u graag voor onze werkveldcommissie(s)
Iedere opleiding belegt sessies waarin bij deskundigen uit het werkveld wordt getoetst of de opleiding inspeelt op de laatste ontwikkelingen uit het werkveld. Wij zijn constant op zoek naar specialisten en deskundigen uit de praktijk die met ons mee willen denken en deel uit willen maken van de werkveldcommissies.