• Voor studenten
  • Wat kan de Business Link voor mij doen?

   De Rotterdam Academy Business Link brengt jou in contact met de praktijk. Tijdens je studie kan dat zijn in de vorm van een stageplaats, projectopdracht of afstudeeropdracht. In het stage- en opdrachtenoverzicht lees je hier meer over. Maar ook als alumnus ben je van onschatbare waarde. Na je studie kun je, als specialist uit het werkveld, een blijvende bijdrage leveren aan het opleiden van een nieuwe generatie Ad-studenten.

   Lees verder

  • Stageoverzicht

   Een geschikte stage vinden kan soms lastig zijn. Rotterdam Academy Business Link ontvangt regelmatig aanvragen voor stages. Deze worden geplaatst in het stageoverzicht. (Onderaan de pagina worden afstudeeropdrachten gepubliceerd.)

   Lees verder

  • Opdrachtenoverzicht

   Tijdens je opleiding volg je fictieve projecten voor studiepunten. Je kunt ervoor kiezen om deze projecten in te wisselen voor een Rotterdam Academy Business Link project. Je neemt dan een opdracht aan uit de praktijk en gaat aan de slag met een real-time vraagstuk.

   Als je hiervoor kiest krijg je begeleiding vanuit de opdrachtgever en de opleiding. Je werkt aan de competenties en vaardigheden die je tijdens het reguliere project ontwikkelt. De toetsing gaat daarom op dezelfde manier. Rond je de opdracht voldoende af? Dan krijg je de studiepunten die je in het reguliere project kan behalen.

   Lees verder

  • Vacaturebank

   Ben je bijna klaar met je opleiding, of al afgestudeerd en op zoek naar een baan? Rotterdam Academy Business Link krijgt van bedrijven regelmatig vacatures toegestuurd om onder de aandacht te brengen bij studenten en afgestudeerden. Misschien vind je hier wel je nieuwe baan!

   Lees verder

 • Voor bedrijven
  • Rotterdam Academy Business Link

   “Bedrijven zijn onderdeel van goed onderwijs. Ze hebben directe invloed op de ontwikkeling van studenten: hun potentiële werknemers”

   Rotterdam Academy Business Link is de brug tussen onderwijs en bedrijfsleven. We helpen om het onderwijs en de praktijk (MKB Rotterdam) te verbinden. We bemiddelen bijvoorbeeld tussen studenten en bedrijven via projecten, stages en praktijkopdrachten. Dat doen we voor alle Associate degree-opleidingen van Rotterdam Academy”, aldus John Sosrojoedo, een van de initiators van Rotterdam Academy Business Link .

   Lees verder

  • Wat kan de Business link voor mijn bedrijf betekenen?

   Rotterdam Academy Business Link kan op verschillende manieren het bedrijfsleven van dienst zijn. Hebt u een beschikbare stageplaats of bent u op zoek naar studenten voor een project, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen zoeken we naar de beste match tussen u en onze student(en). 

   Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar gastdocenten en/of -sprekers. Dit omdat zij een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan het onderwijs.

   Lees verder

© Webcentrum - Hogeschool Rotterdam