Integraal Bouwmanagement studeren

Als u interesse heeft om een van uw werknemers in deeltijd verder te laten studeren vanuit mbo- naar hbo-niveau in zijn of haar vakgebied, kan uw werknemer terecht bij de Ad-opleidingen van Rotterdam Academy.  

Rotterdam Academy is het onderdeel van Hogeschool Rotterdam waar Associate Degree-opleidingen worden aangeboden. Dit zijn tweejarige praktisch ingestoken hbo-opleidingen.

De AD-opleiding Integraal Bouwmanagement leidt vakkundige ingenieurs in bouwkunde en civiele techniek op die kunnen werken met nieuwste technologie├źn in hun vakgebied zoals BIM en 3D-modellen. Bij de Ad Integraal Bouwmanagement doen studenten niet alleen technische kennis op over hun vak zoals werkvoorbereiding, calculatie B&U of infra, ze leren ook 3D-modelleren en communiceren over bedrijfsprocessen. 

Deze studie is ook geschikt voor werknemers van een bouw- of infrabedrijf die werken en leren willen combineren en willen doorgroeien naar een functie op hbo-niveau.
Voor meer informatie over de studie kijkt u hier
Voor meer informatie over het proces tussen aanmelding voor de studie en de daadwerkelijke studiestart kunt u hier terecht

Aanmelden voor de AD-opleidingen lopen zoals alle opleidingen in Nederland via Studielink. Via onderstaande link kan uw medewerker zich aanmelden

Meld je aan via Studielink

Aanmelden voor een studie gaat gemakkelijk in drie stappen:

  1. Om je aan te melden, moet je eerst een DigiD aanvragen*. Regel dit nu al. De aanvraag duurt ongeveer een week.
  2. Meld je aan via Studielink. Bekijk de aanmelddeadlines.
  3. Om je toelating af te ronden, moet je uiterlijk 31 augustus aan alle toelatingsvoorwaarden voldoen, inclusief de betalingsverplichting van het collegegeld.